Tractaments Facials

Tractaments facials recomanats per a tota mena de pell. Aconsegueix una pell neta i hidratant.

Higiene Facial

Perquè la pell llueixi sana, hidratada i lluminosa cal fer periòdicament Higienes. L’objectiu de la higiene és retirar les cèl·lules mortes que habiten a la superfície de la pell i que impedeixen que la dermis respiri i tingui una adequada oxigenació.

Peeling Facial

Un peeling facial aporta innombrables beneficis per a la pell i és coadjuvant en el tractament de taques, arrugues, acne, pells cetrinas i porus dilatats. A més, accelera la renovació de la pell promovent el recanvi cel·lular i l’eliminació de cèl·lules mortes i potencia l’eficàcia de qualsevol tractament posterior.

Fotorejuvenent facial

S’empra la Llum Intensa Polsada (IPL) a la cara, coll, escot i mans. En la mateixa sessió, es realitza un Tractament superficial de la pell, on es tracten lesions pigmentàries, vasculars i es Millora la porositat de la pell. Posteriorment s’aplica un Tractament a nivell profund, amb l’objectiu d’estimular col·lagen i elastina.

Tarifa de preus

Tractaments facials

 • Higiene facial 35€
 • Higiene facial + Tractament 50€
 • Peeling facial (Eberlin) 25€
 • Fotorejuveniment facial 60€

  Làser Medical MHR

 • Radiofreqüència facial 60€

  Massoteràpia virtual Syemmend
  Utilitzem una cosmètica funcional amb alt contingut en principis actius específics que s'introdueixen als teixits a través de la mesoteràpia virtual per obtenir una acció molt més personalitzada i efectiva.

4.3/5 (3 Reviews)
Ir arriba

Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta la seva utilització. Saber més ..