Tractaments Corporals

En Suntime volem tenir cura del teu cos, des del punt de vista estètic, benestar i de relaxació.

Xocolateràpia

La xocolateràpia és una teràpia de benestar basada en la xocolata que desperta els sentits i allibera tensions gràcies als efectes estimulants i regeneradores del cacau.

Depilació làser

La depilació làser és un dels tractaments de bellesa més populars. Eliminar el borrissol corporal o facial de forma permanent és el somni de moltes dones.

Radiofreqüencia

És una tècnica adaptada de la medicina general que s’ha adequat per millorar la nostra figura i els problemes de la pell.

Pressoteràpia

És un tractament estètic -i mèdic que consisteix a aplicar una pressió molt controlada i de manera positiva perquè el nostre cos s’estimuli i la circulació es reactivi, obtenint resultats beneficiosos, tant per a la nostra salut, com per a la nostra figura i silueta.

Lipolàser

Amb aquesta tècnica s’aconsegueix eliminar greix, modelar el cos i reduir l’anomenada cel·lulitis o ‘pell de taronja’ de manera totalment no invasiva, a través de l’aplicació d’energia làser mitjançant ones precises.

Tarifa de preus

Tractaments corporals

  • Xocolateràpia 50€
  • Depilació làser €/?
  • Radiofreqüència 65€

    Amb mesoterapia virtual Symmed

  • Pressoteràpia 25€
  • Lipolàser + Radiofr.. atèrmica 50€
0/5 (0 Reviews)
Ir arriba

Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta la seva utilització. Saber més ..