Solarium

Gaudeix d’una pell sana i bronzejada tot l’any, t’oferim un tractament de sol personalitzat, amb les millors màquines de raigs «uva» i amb la màxima higiene. Àmplies cabines climatitzades amb totes les comoditats per fer que prendre raigs sigui tot un luxe.

VERTICAL

HORITZONTAL

FACIAL

Tarifa de preus

Bonus Solarium

bono

Bronze
35
  •  
Regalem 5€

Bono

Planta
45
  •  
Regalem 10€

Bono

or
65
  •  
Regalem 20€

Bono

Diamant
75
  •  
Regalem 25€

ADVERTIMENTS
PER A LA UTILITZACIÓ DELS BANCS SOLARS

1. És obligatori usar ulleres de protecció adequades per evitar lecions oculars.

2. És obligatori desmaquillar-se i retirar tots els cosmètics de la pell avans de d’exposar-se als raig ultraviolats per evitar reaccions indesitjables.

3. És obligatori treure’s totes les joies i els altres elements ornamentals del cos abans de les sessions.

4. Està prohibit utilitzar els raigs ultraviolats en menors de 18 anys i es desaconsella utilitzar-los en les dones embarassades.

5. Els perfums i les colònies provoquen un augment de la fotosensibilitat, per tant és recomanable no posar-se’n abans dea l’exposició als raigs.

6. No us apliqueu cremes de protecció solar.

7. Els aparells emissors de raig ultraviolats tenen una llum intensa. No mireu l’emissor quan l’aparell està en funcionament.

8. No us exposeu als raigs ultraviolats durant els períodes què pregueu medicaments que augmentin la sensibilitat als raigs ultraviolats, per exemple antibiòtics, antidepressius, somnífers i antisèptics locals o generals. En cas de dubte consulteu el vostre metge.

9. Respecteu un període de 48 hores entre les dues primeres exposicions.

10. No us exposeu al sol i als bancs solars el mateis dia.

11. Seguiu les instruccions i les recomanacions respecte de la durada, els intervals d’exposició i les distàncies de les lampades.

12. Les radiacions ultraviolades poden provocar càncer de pell. Consulteu un metge si us surten taques, erosions o èczemes a la pell, i també en casos d’antecedents de patologies cutànies.

13. Consulteu l’especialista d’aquest centre per conèixer el vostre fototipus de pell, el temps màxim d’exposició als raigs i el temps d’espera entre sessions més adequat per al vostre cas.

Els 4 fototipus de pell més comú

Pell molt clara: Cabell vermell, ulls blaus. Sempre es crema i no es bronzeja mai.

Pell clara: Cabell ros o castany clar, ulls blaus, grisos o verds. Quasi sempre es crema i no es bronzeja gairebé mai.

Pell normal: Cabell ros fosc o castany, ulls grisos o marrons. No es crema gairabé mai i es bronzeja quasi sempre. 

Pell morena clara o de color d’oliva: Cabells fosc, ulls foscos. No es crema gairebé mai i sempre es bronzeja.

Preguntes frequents

No, ja que la crema alentirà el procés de bronzejat, mentre que l’objectiu d’utilitzar aquest aparell és aconseguir un bronzejat durant un cicle predeterminat. Les cremes amb filtre solar s’utilitzen per perllongar el temps d’exposició a la radiació UV.

No, sempre que es faci servir el solàrium tal com indiquen les instruccions d’ús, el bronzejat artificial és un procés controlat. La radiació ultraviolada es dosifica acuradament, cosa que no passa amb el bronzejat de manera natural.

No, ja que l’accelerador de l’bronzejat pertorbaria el procés de bronzejat controlat dels solàriums. A més, la combinació dels raigs ultraviolats i l’accelerador de l’bronzejat pot provocar una desagradable reacció física.

No. Durant les sessions de bronzejat ha de portar posades les ulleres en tot moment per protegir els ulls. Per descomptat, com és important que les ulleres cobreixin el mínim possible de pell al voltant dels ulls, la majoria són molt petites.

Si segueix les instruccions d’ús per a utilitzar l’aparell, la possibilitat de patir cremades és pràcticament nul·la. No obstant això, ha de tenir en compte el seu tipus de pell per determinar el cicle de bronzejat que seguirà.

Sí, la combinació dels cosmètics i els raigs ultraviolats pot provocar una desagradable reacció física.

No hi ha cap problema que ho impedeixi. L’important, com per a qualsevol altra persona, és procedir amb un bronzejat graducal que permeti a la pell adaptar-se als raigs U.V.

0/5 (0 Reviews)
Ir arriba

Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta la seva utilització. Saber més ..